William Smulders en saxofonist boeken

Dit duo staat voor muziek die iedereen kent: oldies, evergreens, klassiekers… Alsof u een jukebox aanzet, spelen William (zang/gitaar) en zijn saxofonist een gevarieerd, herkenbaar repertoire. waaronder veel swingende nummers van Elvis, Fats Domino, Roy Orbison en Buddy Holly en meer hedendaags werk van o.a. Willy DeVille en Santana. Ook uitstapjes richting flamenco en gypsy-jazz komen voorbij.

De twee muzikanten zetten de sfeer van een hele band neer. Inclusief dansend publiek! Een ingetogen akoestische set behoort ook tot de mogelijkheden ….

Tijdsduur: 4 x 45 minuten
Prijsklasse: €1000 – €2000
Inclusief geluid en licht

William Smulders en saxofonist boeken

Voor prijzen het inhuren van William Smulders en saxofonist kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau William Smulders en saxofonist, artiestenburo William Smulders en saxofonist, boekingen William Smulders en saxofonist, boekingskantoor William Smulders en saxofonist, prijs William Smulders en saxofonist, William Smulders en saxofonist boeken, William Smulders en saxofonist huren, William Smulders en saxofonist inhuren, William Smulders en saxofonist kosten