Tim Wes boeken

Met zijn hoorn blaast hij het stof van wat sommigen bestempelen als “muziek voor oudjes” en laat hij horen dat zijn nummers zowel modern als fris zijn. Op slechts 18-jarige leeftijd brengt Wes ons de muziekvan een artiest die talentvol genoeg is om de klassiekers te erven maar die tegelijkertijd beschikt over de durf om hun toekomst uit te vinden. Met zijn eigen sound en trendy interpretatie van een vintage gevoel vormt zijn de buutalbum On my way de brug tussen tijd en traditie.

Wesgroeide op in een hechte, muzikale familie en de kindersneakers van de kleine jongen vonden al snel hun weg naar de voetstappen van zijn vader en broers. Zijn verhaal begint met een blokfluit, verkent de klarinet en de sopraansaxofoon maar laat zich uiteindelijk vertellen door een vierde instrument. Vandaag, vijf jaar nadat hij zijn tenorsaxofoon ontdekte, is Tim Wes bezig met de opnames vanzijn eerste album. Dat jazz het hoofdingrediënt is, zal geen verrassing zijnmaar ook Hip hop, soul, funk en pop verrijken het resultaat van zijn muzieksmaak.

Tegelijk met On my way, dat in maart 2012 uitgebracht wordt, komt er een documentaire over Wes. De film richt zich zowel op de ontdekking als de ontwikkeling van een artiest die zijn muzikale stem vindt.

Zodra woorden de taal van tonen kunnen vertalen, gaan we op zoek naar die ene symfonische samenvatting van zijn magie. Tot die tijd vertrouwen we erop dat zijn sax jullie omver blaast.

Tim Wes boeken

Voor prijzen het inhuren van Tim Wes kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tim Wes, artiestenburo Tim Wes, boekingen Tim Wes, boekingskantoor Tim Wes, prijs Tim Wes, Tim Wes boeken, Tim Wes huren, Tim Wes inhuren, Tim Wes kosten