Syrene Saxofoonkwartet boeken

De leden vonden elkaar tijdens studie bij Arno Bornkamp (Sweelinck Conservatorium) en Johan van der Linden (Utrechts Conservatorium).

Zij hebben al een aantal mooie ervaringen opgedaan. Zo gaven zij succesvolle concerten, waaronder in Vredenburg (Utrecht), het Concertgebouw (Amsterdam), het Bimhuis en het Muziekgebouw (Amsterdam) en in het Altes Rathaus van Potsdam.

Zij waren ook te horen tijdens het Grachtenfestival te Amsterdam, festival Aqua Musica te Amsterdam en het Poetry International Festival te Rotterdam.

In maart 2007 was het Syrène Saxofoonkwartet te beluisteren op Radio 4 tijdens het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van het Concertgebouw en in februari 2008 te bezien bij het programma ‘Vrije geluiden’ van de VPRO.

Het Syrène Saxofoonkwartet behaalde bovendien een finaleplaats tijdens de Uitmarkt Kamermuziek Publieksprijs 2005 in het Concertgebouw te Amsterdam, een finaleplaats tijdens de internationale Yamaha Sax Contest 2007 te Hamburg en een toelating tot de Terem Cross-over competitie in St. Petersburg waar zij in maart 2010 hun opwachting zullen maken.

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

Syrene Saxofoonkwartet boeken

Voor prijzen het inhuren van Syrene Saxofoonkwartet kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Syrene Saxofoonkwartet, artiestenburo Syrene Saxofoonkwartet, boekingen Syrene Saxofoonkwartet, boekingskantoor Syrene Saxofoonkwartet, prijs Syrene Saxofoonkwartet, Syrene Saxofoonkwartet boeken, Syrene Saxofoonkwartet huren, Syrene Saxofoonkwartet inhuren, Syrene Saxofoonkwartet kosten