Sonny’s Inc. boeken

Een avond met coverband Sonny's Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten. Wedden dat ook u niet stil kan blijven staan. Onze muzikanten zijn van allerlei pluimage maar hebben absoluut één ding met elkaar gemeen: hun passie voor muziek en de instelling om het uw gasten naar de zin te maken.

Probeert u zich uw laatste feest eens te herinneren. Was het 6 maanden geleden? Een jaar? Weet u nog wat u gegeten heeft of hoe geweldig de bloemen waren? Waarschijnlijk niet, maar de herinnering die blijft bestaan is of u het naar uw zin heeft gehad? Of u de hele avond gedanst heeft? Of de live-muziek goed was?
Over het algemeen blijft de muziek u het meeste bij. Live entertainment laat als het goed is een onvergetelijke indruk achter!

Boekingsinformatie coverband Sonny's Inc.
Tijdsduur: 4 x 45 min
Bezetting: 8 man
Prijsklasse: €4000 – €5000

Sonny’s Inc. boeken

Voor prijzen het inhuren van Sonny’s Inc. kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Sonny’s Inc., artiestenburo Sonny’s Inc., boekingen Sonny’s Inc., boekingskantoor Sonny’s Inc., prijs Sonny’s Inc., Sonny’s Inc. boeken, Sonny’s Inc. huren, Sonny’s Inc. inhuren, Sonny’s Inc. kosten