Saxofoon workshop boeken

De saxofoon is het instrument bij uitstek om zowel ritmisch, melodisch als fysiek te communiceren. Omdat saxofoon spelen zo snel aan te leren is, is het ter plekke inzetbaar om allerlei communicatieve muren op een speelse manier te slechten.

Naast het saxofoon spelen wordt er ook een uitgebreid beroep gedaan op het luisterend vermogen van alle deelnemers.

Tenslotte is het fantastisch om samen als een echte band James Brown te begeleiden wanneer hij I Feel Good zingt en daarmee toeterend en swingend het gezamenlijke gevoel te onderstrepen.

Teambuilding wordt gegeven in samenwerking met een trainer/coach. De locatie is naar eigen keuze. De gewenste inhoudelijke accenten worden in overleg met de opdrachtgever besproken. De prijs wordt in onderling overleg vastgesteld na precieze omschrijving van de inhoud van de training/coaching.

Saxofoon workshop boeken

Voor prijzen het inhuren van Saxofoon workshop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Saxofoon workshop, artiestenburo Saxofoon workshop, boekingen Saxofoon workshop, boekingskantoor Saxofoon workshop, prijs Saxofoon workshop, Saxofoon workshop boeken, Saxofoon workshop huren, Saxofoon workshop inhuren, Saxofoon workshop kosten