Sax in the city boeken

Arjan van Lierop bespeelt al vanaf zeer jeugdige leeftijd de saxofoon, en niet zonder succes! Al meerder cd's heeft hij uitgebracht en honderden optreden gedaan. Arjan is een saxofonist die improviseert binnen uiteenlopende stijlen en de nadruk legt op het krachtige saxofoongeluid. Hij is een zeer sympatieke artiest die met zijn aangename verschijning een toevoeging is aan uw evenement.

Sax in the city
Bij het boeken van onze dj en saxofonist boekt u een complete show. Zowel licht, geluid, dj en saxofonist, alles in één! Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De show is helemaal compleet om uw feest tot een groot succes te maken. Elke dj en saxofonist die u bij ons boekt is professioneel en heeft een passie voor zijn vak. U staat bij ons nooit voor onaangename verrassingen. Wel zo fijn, u kunt daardoor optimaal genieten van uw bruiloft of bedrijfsfeest.

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

Sax in the city boeken

Voor prijzen het inhuren van Sax in the city kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Sax in the city, artiestenburo Sax in the city, boekingen Sax in the city, boekingskantoor Sax in the city, prijs Sax in the city, Sax in the city boeken, Sax in the city huren, Sax in the city inhuren, Sax in the city kosten