Ruud de Vries boeken

Van straight ahead jazz tot opzwepende party dance music met DJ’s. Ruud staat bekend om een intensief saxofoongeluid.

Naast de optredens met zijn bands treedt Ruud onder de naam PARTYSAX vaak op in combinatie met DJ’s en met het unieke EXTRA LOUNGE CONCEPT. Nieuw in 2010 is de TENORBATTLE met maar liefst 3 tenorsaxofonisten.

Ruud speelde met zijn band al op het North Sea Jazz Festival en vele andere festivals.

Ruud de Vries 
Ruud de Vries is een opzwepende sax-gitaar-hammond-bas-drums-combi. Deze energieke soul/jazz/funk/rock-formatie krijgt iedereen in beweging en is misschien wel de hardst groovende jazzband van het land. Hoe kan het ook anders met ex-bandleden van Hans Dulfer, Herman Brood, Kiers & De Vries en Jan Akkerman in de gelederen. Instrumentale jazzformaties die een breed publiek aanspreken zijn zeldzaam, maar Ruud de Vries boeit en houdt de aandacht vast. Ruud de Vries houdt van SOUND en GROOVE en dat resulteert in uiterst aanstekelijke muziek die voortkomt uit vroege jazz, hedendaagse pop, soul, blues, afrobeat, James Brown-funk en rhythm ’n blues.  Als een van de weinige formaties speelt Ruud de Vries jazz dan ook zoals het ooit bedoeld was: om te dansen én te improviseren!

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

 

Ruud de Vries boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruud de Vries kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Ruud de Vries, artiestenburo Ruud de Vries, boekingen Ruud de Vries, boekingskantoor Ruud de Vries, prijs Ruud de Vries, Ruud de Vries boeken, Ruud de Vries huren, Ruud de Vries inhuren, Ruud de Vries kosten