Loungeclassics boeken

Loungeclassics is een vernieuwend liveconcept waarbij de saxofonist eigentijdse lounge en dance platen draait waar hij, eventuele extra muzikanten en de zangeres op improviseren. Geen suffe jazzcombo's meer, maar een hip geluid en flexibel schakelen tussen verschillende stijlen. Loungeclassics kan spelen met en zonder zangeres en is ook qua muzikanten flexibel in samenstelling. Er is geen extra DJ nodig, dus extra voordelig!

Uitstekend te combineren met Beatsclassics. Loungeclassics is een initiatief van Saxofonist/producer Carlo Banning. Loungeclassics is een uitbreiding van een eerder succesvol gelanceerd concept 'Beatsclassics'.
Geschikt voor (bedrijfs)evenementen, recepties, partys.Neem contact op voor meer informatie, mogelijkheden, boekingen enprijzen.

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

 

Loungeclassics boeken

Voor prijzen het inhuren van Loungeclassics kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Loungeclassics, artiestenburo Loungeclassics, boekingen Loungeclassics, boekingskantoor Loungeclassics, prijs Loungeclassics, Loungeclassics boeken, Loungeclassics huren, Loungeclassics inhuren, Loungeclassics kosten