Het Esquire Saxofoonkwartet boeken

Divers repertoire en samenwerking met andere disciplines vergroten de mogelijkheden om muziek een nieuwe dimensie te geven en te blijven verrassen en verwonderen.

Als musicus laat je je eigen interpretatie horen van de muziek. Die missie heb je gezamenlijk als kwartet. Om deze via de muziek tot klinken te brengen en over te brengen op het publiek, is het nodig nauw met elkaar samen te werken, elkaar te steunen en uit te dagen.

Met zijn vieren maken we in elk stuk muziek een schilderij. We studeren net zo lang tot we de mooiste, fijnste kleurencombinaties hebben met de beste dynamiek en beweging in perfecte balans. Het geweldige van een concert geven is dat je het dan nog net even iets roder, die zwarte lijn ietsje zachter of dat groen net even wat sprankelender kan maken. En dan zie je het schilderij op elke uitvoering vanuit een heel nieuw oogpunt. Zo is de muziek die we met elkaar maken is onlosmakelijk verbonden met onze onderlinge communicatie en betrokkenheid.

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

Het Esquire Saxofoonkwartet boeken

Voor prijzen het inhuren van Het Esquire Saxofoonkwartet kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Het Esquire Saxofoonkwartet, artiestenburo Het Esquire Saxofoonkwartet, boekingen Het Esquire Saxofoonkwartet, boekingskantoor Het Esquire Saxofoonkwartet, prijs Het Esquire Saxofoonkwartet, Het Esquire Saxofoonkwartet boeken, Het Esquire Saxofoonkwartet huren, Het Esquire Saxofoonkwartet inhuren, Het Esquire Saxofoonkwartet kosten