Dulfer, Candy boeken

Candy Dulfer is geboren in 1969 in Amsterdam. Op haar zesde begon ze met het spelen van de saxofoon. Haar vader Hans Dulfer, een zeer bekende jazz saxofonist, zag direct dat Candy Dulfer een talent hiervoor had.
Zodoende maakte hij zijn kleine meisje lid van de lokale brasband 'Jeugd doet Leven' in Zoeterwoude. Hier wisselde zij haar sopraan saxofoon in voor een alt saxofoon, wat tot op de dag van vandaag nog steeds haar favoriete instrument is.

In de afgelopen jaren heeft Candy Dulfer zichzelf ontwikkeld tot een mega saxofonist die met diverse grote namen heeft mogen spelen. Te denken valt aan Prince, Alicia Keys, Erykah Badu en Sheila E. Daarnaast heeft zij opgetreden als 'special guest' in shows van Van Morrisson. Kortom: Candy Dulfer is een visistekaatje van Nederland om trots op te zijn.

Candy Dulfer is solo te boeken of met haar band.

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

Dulfer, Candy boeken

Voor prijzen het inhuren van Dulfer, Candy kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Dulfer, Candy, artiestenburo Dulfer, Candy, boekingen Dulfer, Candy, boekingskantoor Dulfer, Candy, prijs Dulfer, Candy, Dulfer, Candy boeken, Dulfer, Candy huren, Dulfer, Candy inhuren, Dulfer, Candy kosten