Double Expresso boeken

Na een concert in het Bimhuis kwamen zij op het idee om een saxofoonkwartet te beginnen met de ongewone bezetting van twee alten en twee baritons. Waar het kwartet begon op straat tijdens Koninginnedag, zijn de vier saxofonisten sindsdien uitgegroeid tot een ervaren concertensemble.

Double Espresso trad onder meer op in Het Bimhuis in Amsterdam, jazzclub Joseph Lam meets Casablanca in Zandvoort en schouwburg De Kunstmin in Dordrecht. Double Espresso speelde eerder op jazzfestivals in Amersfoort, Haarlem, Laren, Hoofddorp en Den Bosch , en op plekken als De Regentenkamer in Den Haag, Stadsschouwburg Amsterdam, Hot Club Jazz Club in Lissabon en het Holland House Event in Londen. In 2008 presenteerde Double Espresso haar nieuwste CD Buzzing in een volle Kompaszaal te Amsterdam.

Bezetting van Double Espresso is:
Floortje Smehuijzen – altsax
Babette Jane- altsax
Loes Rusch – baritonsax
Annette de Greeuw – baritonsax 

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

Double Expresso boeken

Voor prijzen het inhuren van Double Expresso kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Double Expresso, artiestenburo Double Expresso, boekingen Double Expresso, boekingskantoor Double Expresso, prijs Double Expresso, Double Expresso boeken, Double Expresso huren, Double Expresso inhuren, Double Expresso kosten