DJ en Sax boeken

De drive in shows behoren al jaren tot de best verkochte shows van Nederland. De dj draait non stop door met tussendoor spetterende optredens van een swingende saxofonist. De saxofonist speelt mee met de dj en gaat al improviserend op in de grooves van de dj.

Iedereen wilt tegenwoordig een dj samen met een saxofonist. Door deze unieke combinatie van een dj en saxofonist krijg je echt het geluid van 2009. Uw feest kan niet meer zonder deze fantastische show.

DJ & saxofonist met drive-in show
Bij het boeken van onze dj en saxofonist boekt u een complete show. Zowel licht, geluid, dj en saxofonist, alles in één! Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De show is helemaal compleet om uw feest tot een groot succes te maken. Elke dj en saxofonist die u bij ons boekt is professioneel en heeft een passie voor zijn vak. U staat bij ons nooit voor onaangename verrassingen. Wel zo fijn, u kunt daardoor optimaal genieten van uw bruiloft of bedrijfsfeest.

Informatie dj en saxofonist met drive-in show:
Tijdsduur: 4 uur
Prijsklasse: €1000 – €2000

DJ & saxofonist zonder apparatuur
Heeft u op uw locatie al professioneel geluidsapparatuur en feestverlichting? Dan kunt bij ons ook alleen een dj en saxofonist boeken zonder apparatuur. Uiteraard dient de aanwezige apparatuur wel aan onze professionele eisen voldoen.

Informatie dj en saxofonist zonder apparatuur:
Tijdsduur: 4 uur
Prijsklasse: €500 – €1000

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

DJ en Sax boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ en Sax kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ en Sax, artiestenburo DJ en Sax, boekingen DJ en Sax, boekingskantoor DJ en Sax, prijs DJ en Sax, DJ en Sax boeken, DJ en Sax huren, DJ en Sax inhuren, DJ en Sax kosten