Carlo Banning boeken

Na afronding van zijn studie Technische Bedrijfskunde besloot Carlo het risico te nemen om te kiezen voor een muzikale carrière. Deze startte met een studie aan het conservatorium van Amsterdam (afgerond in 2003) en een baan als saxofonist in de theatervoorstelling Jeans. Daarna vervolgde hij zijn muzikale weg in de stijlen jazz, dance, pop, funk, latin, nederlandstalig en meer.

Talloze bands en projecten passeerden de revue. Voor zover aanwezig zijn de overblijfselen hiervan te beluisteren op de pagina audio/video. Van Jazz tot commercieel. Ook het theater wordt niet geschuwd. Maar na een succesvolle tournee met de wereldband is Carlo daar weer mee gestopt. 'Te weinig tijd voor andere dingen'. Carlo is actief met Wicked Jazz Sounds, DJ's in het algemeen, Scallymatic Orchestra, en zijn nieuwste aanwinst en grootste project is Beatsclassics, de ultieme mix van muziek maken, improviseren en toegankelijke muziek. Side projects van Beatsclassics zijn Loungeclassics en Livesax. Carlo is een veelzijdig saxofonist en inzetbaar op alle stijlen.

Wilt u deze saxofonist boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden: 036 848 11 21

Carlo Banning boeken

Voor prijzen het inhuren van Carlo Banning kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Carlo Banning, artiestenburo Carlo Banning, boekingen Carlo Banning, boekingskantoor Carlo Banning, prijs Carlo Banning, Carlo Banning boeken, Carlo Banning huren, Carlo Banning inhuren, Carlo Banning kosten