Ben Rodenburg boeken

Ondanks zijn jonge leeftijd (1988) heeft hij toch met grote nationale en internationale artiesten mogen werken: Waylon, Alain Clark, VanVelzen, Jenny Lane, Jörgen Raymann, The Trammps, Steven Quarré, Sidney Samson, Erick E, Dorothy Sherman, Marc Benjamin en meer.

In zijn carrière als muzikant heeft hij op het hoofdpodium van elk groot festival gestaan in Nederland (North Sea Jazz, Beatstad, Concert at Sea, Koninginnedag Museumplein, Dauwpop, Paaspop, TMF Awards, Zwarte Cross, Oud en Nieuw in Rotterdam en meer) en heeft hij ook regelmatig in het buitenland gespeeld (Belgie, Engeland, Duitsland, Italie, Spanje, Amerika en meer).

Hij staat bekend om zijn veelzijdigheid. In elke muziekstijl weet hij zich wel een weg te banen. Hij speelt in allerlei verschillende bandjes en staat ook graag in discotheken te spelen. Ben heeft gestudeerd in Rotterdam aan Codarts. Een hoop ervaring in het veld maakt Ben één van de beste saxofonisten van zijn leeftijd.

Ben is een “Jonge Hond” en houdt van feestjes, maar weet dus ook goed hoe hij een goed feestje moet maken. Inzetbaar in een band, met een dj of als solist.

Ben Rodenburg boeken

Voor prijzen het inhuren van Ben Rodenburg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Ben Rodenburg, artiestenburo Ben Rodenburg, boekingen Ben Rodenburg, boekingskantoor Ben Rodenburg, prijs Ben Rodenburg, Ben Rodenburg boeken, Ben Rodenburg huren, Ben Rodenburg inhuren, Ben Rodenburg kosten