Arjan van Lierop boeken

Arjan van Lierop bespeelt al vanaf zeer jeugdige leeftijd de saxofoon, en niet zonder succes! Al meerder cd’s heeft hij uitgebracht en honderden optreden gedaan. Arjan is een saxofonist die improviseert binnen uiteenlopende stijlen en de nadruk legt op het krachtige saxofoongeluid. Hij is een zeer sympatieke artiest die met zijn aangename verschijning een toevoeging is aan uw evenement.

Lounge Saxofonist
Tijdens uw diner, borrel of receptie wilt u een ongedwongen sfeer creëren waarbij uw gasten optimaal kunnen genieten van de avond. Arjan speelt met zijn saxofoon met trendy lounge muziek mee. De combinatie van lounge en saxofoon brengt een geweldige sound! Arjan zorgt voor een avondvullend programma waar uw gasten nog lang over zullen naspreken. Het geluidsvolume wordt altijd afgestemd op uw evenement.

Kijk ook eens op: http://saxofonist-arjan.blogspot.com/

Geluidsfragmenten:
Download 1 cool jazz      —> klik hier
Download 2 cool jazz      —> klik hier
Download 3 deephouse   —> klik hier
Download 4 deephouse   —> klik hier
Download 5 disco           —> klik hier
Download 6 disco           —> klik hier
Download 7 disco house —> klik hier
Download 8 disco house —> klik hier
Download 9 house         —> klik hier
Download 10 house       —> klik hier
Download 11 lounge      —> klik hier
Download 12 lounge      —> klik hier


Boekingsinformatie:
Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 725,- excl. 6% btw
Inclusief geluid tot 75 personen

Arjan van Lierop boeken

Voor prijzen het inhuren van Arjan van Lierop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Arjan van Lierop, artiestenburo Arjan van Lierop, boekingen Arjan van Lierop, boekingskantoor Arjan van Lierop, prijs Arjan van Lierop, Arjan van Lierop boeken, Arjan van Lierop huren, Arjan van Lierop inhuren, Arjan van Lierop kosten